Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση και συνάντηση με γονείς – μαθητές – σωματεία από την ΕΛΜΕ Χανίων


Σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ, μετά από την απόφαση της ΟΛΜΕ, συνεκτιμώντας την κρισιμότητα της κατάστασης, αποφασίσαμε τα παρακάτω μέτρα για τη καλύτερη οργάνωση της αναγκαίας απάντησης από τον κόσμο της εκπαίδευσης και όλο το λαό, στην επίθεση στη Δημόσια εκπαίδευση από τη συντεχνία της κυβέρνησης.

1. Καλούμε τη Δευτέρα το πρωί όλους τους Συλλόγους καθηγητών να συζητήσουν για το θέμα της απεργίας και τονίζουμε την ανάγκη μαζικής συμμετοχής στη Γεν. Συνέλευση και στήριξης της απεργίας.

2. Καλούμε τη Δευτέρα στις 8.00μμ στο 1ο Γυμνάσιο την Ένωση Γονέων, τους Συλλόγους Γονέων και τους μαθητές μας για να τους ενημερώσουμε και να τους καλέσουμε να βγάλουν αποφάσεις καταδίκης της πολιτικής της κυβέρνησης και στήριξης τους κοινού μας αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου και δωρεάν σχολείου.

3. Καλούμε την Τρίτη στις 7μμ στο 1ο ΕΠΑΛ Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ. Συγκροτούμε στη ΓΣ μαζικές Απεργιακές Επιτροπές και αυτές Κεντρική Απεργιακή Επιτροπή.

4. Καλούμε την Τετάρτη στις 8.00μμ στο Εργατικό Κέντρο σε σύσκεψη όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία, το Εργατικό Κέντρο και το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ και τα καλούμε να πάρουν αποφάσεις έμπρακτης στήριξης της απεργίας.

5. Βγάζουμε ανοικτή επιστολή προς τους γονείς και τους μαθητές μας

6. Πηγαίνουμε στα τοπικά ΜΜΕ και αποκαθιστούμε την αλήθεια σε ότι αφορά τον αγώνα μας και το τι διακυβεύεται σήμερα. 

Προχωράμε κανονικά για την υλοποίηση μαζικών Γενικών Συνελεύσεων, αγνοώντας τον εκφοβισμό της επιστράτευσης. Εκεί θα αποφασίσουμε όλοι μαζί δημοκρατικά την περεταίρω στάση μας. 

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΓΩΝΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Ο Γ. Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου